CDC säger att om ditt BMI faller mellan 18,5 och 24,9 är du i ett hälsosamt viktområde. 25,0 till 29,9 betyder att du är överviktig och en poäng på 30,0 eller mer anses vara fet. För en kvinna fick BMI större betydelse när det kom till kostnaden för ett förhållande.

“Så som titeln antyder, gjorde min partner sedan ~5 år slut med mig eftersom jag vägrade honom ett löfte om att “göra allt i min makt” för att hålla sig inom ett normalt BMI, såvida vi inte håller ihop (jag har ett hälsosamt viktintervall just nu, men har inte bra genetik), skrev på forumet “toxchromosons” en Redditor känd som “holmes_k.” Han accepterar generellt att jag under graviditeten kan ha gått upp i vikt under dagen, men jag hoppas kunna komma tillbaka till normalvikten /BMI senare.”

Hon förklarade att hennes ex-pojkvän “inte kan ha sex med någon som är överviktig och därmed aldrig kommer att vara nöjd med någon med ett över normalt BMI” och att “om jag bryr mig om vårt förhållande så behöver jag det.” Måste kunna förstå.” Tunnhet är viktigt för henne och att kunna sätta min kondition över andra saker (som min karriär).”

Kvinnan utvecklade: “Deras förväntan är till exempel att om jag fick ett unikt ledarskapsmöjlighet skulle jag tacka nej om det skulle innebära att jag inte skulle ha tillgång till träning och min imaginära övervikt.” Det kommer inte att finnas tid att slåss.” På grund av det, som han förklarade, eftersom det inte finns några garantier.

“Min hållning är att jag inte kan lova att hålla mig inom en “normal” vikt/BMI eftersom (a) livet är så oförutsägbart och det finns bokstavligen en miljon anledningar till varför en kvinna som arbetar 10-11 timmar om dagen och har barn planerar att bli gravid kan en dag kämpa för att hålla den extra vikten”, sa hon. “Och (b) det finns viktigare saker/prioriteringar i livet och att behålla en perfekt kropp är inte slutmålet för mig, utan något bra.”

Kvinnan avslutade med att säga att hon är “helt trasig” då de två redan har börjat försöka skaffa barn.

Så han tänkte, “Går jag inte det löftet till min partner (som jag inte realistiskt kan hålla och som går emot mina personliga värderingar) till priset av vårt uppbrott?”

Läsarna vägde in för att dela sitt stöd.

“En vän till en släkting frågade henne samma sak tidigt i deras förhållande, hon gick inte ner i vikt under graviditeten. De är skilda nu”, säger smartyblue22_2.

“Grattis till att du gått ner nästan 200 pund! Ditt liv kommer att bli mycket hälsosammare från och med nu!” SloMop skämtade.

Carzo höll med och tillade: “Ett till: det är hans utklausul. Han är 28, i ett 5-årigt förhållande och vill inte binda sig. Semester från “Ska vi tillkännage en förlovning?” pressade folk och han lossade nacken, kom ut dumt. visar dock sin sanna natur och hatar att vara hans sista barn. Rensade ut – jag tror att >50% chans vid 6 månader att han kommer krypa tillbaka. Förhoppningsvis går du vidare.”

“De sa till dig att inte bara hålla dig smal, utan att offra din karriärpotential vid altaret av att vara smal. Ångra förhållandet du trodde att du hade, inse att det är bra för dig och be att han aldrig får döttrar.” Att behålla.” WineandDogs2020 sa.

Woman uppdaterade senare inlägget.

“Tack för alla era inlägg, stöd och tankar som jag tyckte var mycket hjälpsamma. Det hjälpte mig definitivt att ta mig igenom en mycket dålig dag”, skrev hon.

“Jag har också fått dussintals meddelanden från män som bett mig att bevisa att jag inte är överviktig / att jag ser bra ut / att jag ‘förtjänar mitt ex’ / en bild för att bevisa det att skicka (Jesus, seriöst) – om det var ditt svar, du missade poängen med inlägget: Det är inget fel på min kropp/form, men jag var bara arg på att jag kanske skulle gå upp i vikt i framtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *